ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Τα προϊόντα μας τα προμηθευόμαστε από τους τοπικούς παραγωγούς μας στην Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, με εξειδίκευση στα παρακάτω:

Ελιές Καλαμών, Σύκα Καλαμάτας και Άγριες Αγκινάρες

  • Η ελιά Καλαμών, Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ), θεωρείται η ‘βασίλισσα’ των επιτραπέζιων ελιών με αξιόλογες αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Γνωστή και περιζήτητη παγκοσμίως, αποτελεί την ‘ναυαρχίδα’ των προϊόντων μας.
  • Τα σύκα Καλαμάτας είναι η πιο γνωστή και δημοφιλής ποικιλία σύκων στον κόσμο. Χωρίς καθόλου συντηρητικά, με μια πολύ ιδιαίτερη σάρκα και σαγηνευτικά γλυκιά γεύση, τα σύκα Καλαμάτας ξεχωρίζουν με διαφορά από τις υπόλοιπες ποικιλίες σύκων.
  • Η τοπική ποικιλία αγκινάρας, γνωστή ως άγρια αγκινάρα, αποτελεί ένα καλά κρυμμένο μυστικό του τόπου μας. Η εξαιρετική θρεπτική της αξία, σε συνδυασμό με την υπέροχη γεύση της, αποτελούν ακόμα μία απόδειξη του θησαυρού της μεσσηνιακής γης.
  • Την γκάμα των προϊόντων μας συμπληρώνει η τυποποίηση και άλλων σπουδαίων ελληνικών προϊόντων, όπως είναι οι ελιές Χαλκιδικής και Άμφισσας (πράσινες και μαύρες). Επιπλέον να αναφέρουμε ότι διαχειριζόμαστε εξαιρετικής ποιότητας Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο, τόσο ως συστατικό της παραγωγικής μας διαδικασίας, όσο και εμπορικά.

Πατήστε σε κάθε προϊόν για περισσότερες πληροφορίες.