ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ABETROM LTD

Γνώση – Αφοσίωση – Πάθος – Αξιοπιστία

Η εταρεία ΑΒΕΤΡΟΜ ΕΠΕ ασχολείται με την επεξεργασία, τυποποίηση και εμπορία ελληνικών τροφίμων, με εξειδίκευση στα εξαιρετικά προϊόντα Καλαμάτας, όπως οι ελιές, το πατέ ελιάς, τα σύκα και οι αγκινάρες. Η εταιρεία μας, με κατεξοχήν εξαγωγικό χαρακτήρα, βρίσκεται στην Καλαμάτα και την καρδιά της μεσσηνιακής παραγωγής, με στόχο την προσεκτική διαλογή του εκλεκτού καρπού, την μεταποίησή του σε ένα εξαιρετικής ποιότητος τελικό προϊόν και την αξιόπιστη παράδοση του στους πελάτες μας, σε όλο τον κόσμο.

Η οικογενειακή φύση της εταιρείας, μας επιτρέπει να δίνουμε μεγάλη σημασία στην λεπτομέρεια, να χτίζουμε και να διατηρούμε προσωπικές επαφές με τους συνεργάτες μας, να διαλέγουμε και να γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τα προϊόντα και όλα τα στάδια μεταποίησης τους. Έτσι εξασφαλίζουμε ένα πολύ υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Οδηγός μας σε αυτό το δημιουργικό ταξίδι είναι η διάδοση των εξαιρετικών προϊόντων Καλαμάτας σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Ξεκινώντας από τον πυρήνα, που δεν είναι άλλος από τους παραγωγούς μας, και φτάνοντας μέχρι τους πελάτες μας σε Ευρώπη, Αμερική, Καναδά, Αυστραλία και σε άλλες χώρες , διατηρούμε τον επαγγελματισμό και καλλιεργούμε την εμπιστοσύνη σε όλα τα στάδια της παραγωγικής και εμπορικής δραστηριότητας.

 

Abetrom μονάδα παραγωγής Καλαμάτα

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της εταιρείας μας είναι το γεγονός ότι η έδρα και παραγωγική μονάδα βρίσκεται στην καρδιά της περιοχής που ‘γεννά’ όλα μας τα προϊόντα, προσφέροντας μας αμεσότητα αλλά και ασύγκριτη γνώση του τόπου. Σε συνδυασμό με τους δεσμούς της ευρύτερης οικογένειας μας με την βιομηχανία τροφίμων και μια εμπειρία στον κλάδο αυτόν που ξεπερνά τα 100 χρόνια, έχουμε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που πραγματικά μας ξεχωρίζει.

  • 1910 – Η οικογένεια ξεκινά τις εμπορικές και εξαγωγικές δραστηριότητες τοπικών προϊόντων από το εργοστάσιο στο κέντρο της Καλαμάτας.
  • 2000 – Το εργοστάσιο μεταφέρεται στην ΒΙ.ΠΕ Καλαμάτας, ξεκινώντας έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων.
  • 2017 – Ιδρύεται η ΑΒΕΤΡΟΜ ΕΠΕ. Νέα εξειδικευμένη μονάδα μεταποίησης και τυποποίησης επιτραπέζιων ελιών ανοίγει στην καρδιά της ελαιοπαραγωγικής περιοχής της Μεσσηνίας.

Διασφάλιση Ποιότητας

Χρειάζεται άριστη γνώση του αντικειμένου, χρόνια παρουσίας στον τόπο και επιμονή στην λεπτομέρεια για να μπορείς να διαλέξεις πραγματικά το καλύτερο προϊόν που η περιοχή έχει να προσφέρει.

Ταυτόχρονα όμως απαιτείται σχολαστικός έλεγχος και τήρηση ακόμα και των πιο αυστηρών προδιαγραφών έτσι ώστε να εξασφαλιστεί όχι μόνο η διατήρηση αλλά και η ανάδειξη της μοναδικά εξαιρετικής ποιότητας των τοπικών προϊόντων.

Η εταιρεία μας φέρει την πιστοποίηση ISO22000 και η παστερίωση των προϊόντων γίνεται μέσω BRC πιστοποιημένης συνεργαζόμενης οικογενειακής μονάδας.

Συνεργάτες

Abetrom is a proud member of PEMETE

Πανελλήνια Ένωση Μεταποιητών Τυποποιητών Εξαγωγέων Επιτραπέζιων Ελιών

Pemete Member - Abetrom Kalamata Figs - Olives - Artichokes